Kotníková obuv

Kladiete si otázku, čo je „in“ pre vašu nôžku nadchádzajúcu jeseň a zimu? Začnime teda bez zbytočných rečí kotníkovou obuvou, teda kotníčkami. Tento u žien veľmi obľúbený typ obuvi je ideálnym riešením na prechod z teplejšieho obdobia do chladnejšieho, ako aj naopak. Teda módne kotníčky využijete tak v jeseni, ako aj na jar. Čo nám teda priniesli módny návrhári pre túto sezónu? Hitom tejto sezóny sú kotníčky bez špičky. Samozrejme, tento typ kotničiek využijete skôr, ako sa objavia mrazy, či padne prvý sneh.
Po minulé sezóny prevládali u kotníkovej obuvi ostré špičky. Túto sezónu sa špičky zaoblili a horúcim trendom sú už spomínané kotníkové topánky s prázdnou špičkou. Práve vykukujúce pršteky vyzerajú skvelo a bude škoda, ak si niektorý z týchto trendových modelov nezakúpite.
Rozdiely od minulých sezón sú zrejmé na prvý pohľad. V ponuke módnych domov sú kotníčky s tkaničkami (najčastejšie v štýle retro), s pásikmi, so zipsom alebo bez, s rôznymi gombíkmi ... Čo sa týka farieb, spoľahnúť sa môžete na klasiku, čierna, biela, šedá. Tieto farby sú trendy stále. Vybrať si však môžete z množstva červených, zelených, modrých, zlatých či iných farebných odtieňov. U materiálov je najobľúbenejšia koža, semiš, ale taktiež satén!
A teraz niekoľko dobrých rád na záver. Nezabúdajte, že kotníčky sú módnym doplnkom, preto si najskôr vyberte oblečenie a až potom kotníkové topánky. Kotníčky na vysokom podpätku sa výborne hodia k minisukniam a taktiež k úzkym nohaviciam. Pri nohaviciach dbajte na to, aby ich dĺžka siahala tesne pod horný okraj obuvi!

Vyrazte na nákupy v pohodlnej obuvi, vhodné je potom aj keď vaše oči sú v pohodlí vďaka kontaktným šošovkám. Svoj vzhľad potom ešte môžete doladiť crazy šošovkami.

Postarajte sa nie len o pohodlie Vašich nôh, ale aj o pohodlie Vašich očí. Veľký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva za skvelé ceny.