Čižmy

Čižmy patria v dámskej móde stále na vrchol módneho rebríčka. Dávno neplatí pravidlo, že čižmy patria na nohy len počas chladných zimných dní. Ponuka čižiem je skutočne bohatá a módne značky ponúkajú čižmy do nečasu bez podpätkov, cez snehule, kožušinové čižmy až po krásne štýlové čižmičky na jarné či jesenné nosenie.
Pri čižmách platí tak ako aj pri kotníkovej obuvi, že nestarnúca čierna klasika je super, ale čižmičky s netradičným dizajnom, výraznej farby alebo zaujímavými aplikáciami dodajú šmrnc každému outfitu. Čo sa týka špicov, odporúčame jemné zaoblenie. Veľmi trendy pre túto sezónu nie sú ani príliš okrúhle, ani extrémne špicaté čižmy. Pri výbere elegantných čižiem môžete zvoliť špicatejšie, no nemali by pôsobiť príliš tvrdo. Dlhé „zobáky“ sú dávno out.
Stále viac sa v našich botníkoch udomácňujú gumové čižmy. Tento dosť špecifický typ čižiem už nepatrí len na nosenie do záhrady alebo na prechádzku do lesa počas horšieho počasia. Módne značky zaraďujú gumové čižmy do kategórie praktickej jesennej, či zimnej obuvi. Módne sú čierne, hnedé, zelené gumové čižmy, ako aj jednofarebné či vzorované.

Vyrazte na nákupy v pohodlnej obuvi, vhodné je potom aj keď vaše oči sú v pohodlí vďaka kontaktným šošovkám. Svoj vzhľad potom ešte môžete doladiť crazy šošovkami.

Postarajte sa nie len o pohodlie Vašich nôh, ale aj o pohodlie Vašich očí. Veľký výber kontaktných šošoviek a príslušenstva za skvelé ceny.